Vi har valgt CarGarantie som samarbejdspartner, da CG Car-Garantie Versicherungs-AG i 50 år har været blandt de førende og mest erfarne forsikrings- og garantispecialister i Europa. De har ca. 23.000 kompetente partnere i 19 lande, afregner 700.000 reparationer årligt og har over 2.100.000 køretøjer kørende med et CarGarantie produkt tilknyttet.

Det er yderst vigtigt for os, at du har optimal tryghed i din leasing­aftale. Kombinér dette med vores CarGarantie, så er du helt sikker på, at der ikke opstår ubehagelige overraskelser i din leasingperiode.

X-Leasing er din garanti for, at du kan have både tillid og tryghed i din leasingaftale. Med mere end 10 års erfaring indenfor leasing ved vi, hvor meget tillid og tryghed betyder for vores kunder. Vi passer og plejer vores biler, de bliver testet og klargjort inden levering og vi gør vores ypperste for at bilerne er i topstand, men der kan opstå uventede situationer, der kræver dyre reparationer.

Vælger du at supplere din leasingaftale med CarGarantie er du sikret mod reparationsomkostninger, og alt efter hvor godt du vil dækkes ind, så sikrer CarGarantie dig mod de værste økonomiske overraskelser. Du kan vælge mellem 3 forsikringsniveauer: Basic, Comfort og Comfort Plus.

Værdifuld og attraktiv forsikring

Sammen med udleveringen af din bil får du dine personlige forsikringsdokumenter, som er din dokumentation for et forsikringskrav, og som dokumenterer, at bilen regelmæssigt er blevet serviceret. Kort tid efter købet modtager du dit CarGarantie kort, som du kan benytte i hele Europa. En CarGarantie giver nogle solide fordele: Den øger værdien af din bil, gør den mere attraktiv ved videresalg, og ved et ejerskifte i forsikringsperioden kan forsikringen overføres til den nye ejer.

Forsikringsforlængelse

Kort tid inden forsikringen ophører, kan du forlænge din dækning i yderligere 12 måneder hos X-Leasing.

CarGarantie fordele

  • Undgå dyre reparationsomkostninger
  • Fri kilometer i hele forsikringsperioden
  • Dækningsområde: Hele Europa
  • Følger bilen ved salg
  • Øger værdien af din bil