Du er altid velkommen i vores bilhus. Vil du være sikker på, vi har ekstra god tid til dig, så book gerne en aftale.

Passion kombineret med mere end 10 års erfaring

X-Leasing A/S er et firma, som tilbyder salg af luksusbiler samt leasingaftaler via samarbejdspartnere - med et højt niveau for forståelse for netop dine ønsker og behov.

Vi har mere end 10 års erfaring, og derfor stor ekspertise indenfor de forskellige leasing muligheder! Vi er også meget stolte over, at vi har en del kunder, som har handlet bil hos os flere gange.

Vi er meget passioneret af mærker som Audi, BMW, Porsche, VW og Mercedes-Benz og bruger meget tid på at finde de helt rigtige biler til vort bilhus. Vi går typisk efter de topudstyrede bilmodeller og de køretøjer, hvor der er kendskab til bilens historik. Dette er vigtige punkter for os, således alle kunder kan være trygge ved at handle bil hos os.

Vi opfylder også dine ønsker til bil, derfor er vores slogan "Genvejen til din drømmebil".

Vi bruger meget gerne tid på at lytte til dine specielle ønsker og behov til netop din drømmebil – her kan det f.eks. være ønsker til farve, udstyr, model osv.

Vi er beliggende i Hobro, hvor vores biler kan ses og prøves. Hvis du vil være sikker på, vi har tid til netop dig, så kontakt os gerne for at lave en aftale.

Anders Vad
Ejer/direktør