Hos os får du din drømmebil med en fordelagtig og situationstilpasset finansieringsaftale.

Hvad kan vi tilbyde? – Og hvornår kan det betale sig?

Om Flexleasing kan betale sig er afhængig af mange forskellige faktorer, såsom:

  • finansieringsbehov
  • biltype
  • udstyrsønsker
  • årligt km forbrug
  • bilens pris mm.

Mange tror Flexleasing kun er for drømmebiler, der er udenfor økonomisk rækkevidde for de fleste af os. Vores beregninger viser dog, at Flexleasing kan betale sig på biler med en udsalgspris inkl. moms og afgifter på kr. 300.000 og derover. Der kan laves mange forskellige beregninger, men vi vil meget gerne stille et eksempel specifikt op til dig, så du kan se, om der er en økonomisk fordel for dig eller din virksomhed.

Vi tilbyder flexleasing, finansiel leasing, operationel leasing og split-leasing til erhverv og private

X-Leasing laver leasingaftaler via faste solide samarbejdspartnere - og det giver mange fordele. Hvis man laver aftalen som en erhvervsleasing er leasingydelsen således en driftsomkostning, og derfor kan den indgå i regnskabet, samt kan der fratrækkes moms i dit momsregnskab. Når du leaser bilen, belaster du heller ikke kassekreditten i virksomheden.

Hvis man ønsker den optimale sikkerhed for sit budget, så vælger man den operationelle leasing, idet den indeholder f.eks. omkostninger til service og vedligeholdelse m.m. Ved operationel leasing påtager leasingselskabet sig ansvaret for bilens restværdi, idet bilen skal afleveres tilbage til leasingselskabet efter endt leasingperiode.

Hvis man vælger den finansielle leasing så skal man selv - ved endt leasing - anvise en køber til bilen. Idet man selv har muligheden for at anvise en køber, så kan man justere den månedlige ydelse efter behov.

Split-leasing er en aftaleform, hvor en virksomhed og en privat person indgår en aftale på to leasingaftaler. Ydelserne fordeles mellem de to parter efter antal km for den private og for den erhvervsmæssige kørsel. Fordelen med split-leasing er, at man udgår en beskatning af fri bil. Men vi vil dog anbefale, at man nøje overholder reglerne omkring split-leasing med fx. en kørebog osv. til dokumentation overfor SKAT.