Vi har valgt AL Finans som fast finansiel samarbejdspartner, da det er et troværdigt, solidt og effektivt selskab med mange års brancheerfaring. Vores forretning er bl.a. bygget på tillid, troværdighed og sikkerhed i leasingaftalerne, som er professionelle og uden uhensigtsmæssige overraskelser i leasingperioden. Derfor er det også altafgørende for os, at vores samarbejdspartneres værdier matcher vores. Og den relationen og det samarbejde, vi har med AL Finans, viser, at det gør de.

Hos X-Leasing samarbejder vi med AL Finans
- Et solidt og anerkendt finansieringsselskab med branchekendskab og lang historik

AL Finans er et af Danmarks største og bedste finansieringsselskaber, der, siden de blev etableret i 1935, har været kendt for deres gode service, høje ekspertise og rådgivning. Selskabet er en del af Arbejdernes Landsbank - et datterselskab, der bl.a. har specialiseret sig i professionelle og sikre leasingaftaler.

Tryghed og sikkerhed i leasingaftalen

Det er altafgørende for os, at vi kan garantere professionelle leasingaftaler, der gør det trygt og enkelt at handle bil hos os. Derfor har vi også valgt AL Finans som vores faste samarbejdspartner. Vores relation er tæt og samarbejdet er effektivt og sikkert. Vi ønsker ingen ubehagelige overraskelser i vores aftaler - hverken for køber eller sælger. Og vi bestræber os på, at du indenfor kort tid kan træffe din beslutning om en leasingaftale uden bekymringer.

Bemærk, at alle vores biler vises med en standard finansiering på 12 måneders løbetid. Men vi udarbejder gerne tilbud på 12-48 måneder. Besøg den aktuelle bilside og brug formularen nederst på siden for specialtilbud.

 Vælg mellem aktuelle biler