Vi står altid til rådighed for en bil- eller leasing-snak. Tøv ikke med at kontakte os – Vi har mere end 10 års erfaring indenfor leasing via samarbejdspartnere.

Du kan være tryg, når du handler bil med os

Vi går meget op i at finde de rigtige biler med det bedste og mest optimale udstyr samt km-garanti. Som man siger: "Pris og kvalitet følges som regel ad". Vi køber størstedelen af vores biler igennem samarbejdspartnere i Tyskland, dvs. vi er bekendt med tidligere ejerforhold, evt. skader og servicehistorik – og dette er punkter, som vi sætter MEGET højt hos os! 

Det er altafgørende for os, at du er tryg ved dit bilkøb hos os. Vi tilbyder CarGarantie på alle vores biler, der dækker helt op til 24 måneder mod uforudsete reparationsomkostninger.

Fordele med CarGarantie

  • Undgå dyre reparationsomkostninger
  • Fri kilometer i hele forsikringsperioden
  • Dækningsområde i hele Europa
  • Følger bilen ved salg og øger værdien af bilen

Læs mere om X-Leasings CarGarantie

Vi leverer altid vores biler klargjort og gennemgået på vort værksted – evt. arbejde vedrørende ekstra udstyr eller lignende kan efter aftale tilbydes udført!

Hos X-Leasing A/S går vi meget op i at have en dialog med hver enkelt kunde om ønsker og behov, så vi kan finde den bedste og helt rigtige løsning både hvad angår bilmodel, mærke, udstyrspakke og ikke mindst finansieringsmuligheder til netop dig og din situation. Vi er specialister i veludstyrede premium biler i luksusklassen, og din sikkerhed - både hvad angår økonomi og garanti - er vores højeste prioritet.

Vi samarbejder med seriøse leasingselskaber med en solid baggrund – således du altid er tryg ved at indgå en leasingaftale hos os.

Alle vores biler under fanen ”Biler på lager” er at se i vort bilhus i Hobro. Vi annoncerer ikke, som så mange andre gør det, med biler, som stadigvæk står hos udenlandske forhandlere.

Tager vi biler i bytte?

Ja – vi tager gerne biler i bytte – både med og uden afgift!