Vi står altid til rådighed for en bil- eller leasing-snak. Tøv ikke med at kontakte os – Vi har mere end 10 års erfaring indenfor leasing via samarbejdspartnere.

Du kan være tryg, når du handler bil med os

Vi går meget op i at finde de rigtige biler med det bedste og mest optimale udstyr samt km-garanti. Som man siger: "Pris og kvalitet følges som regel ad". Vi køber størstedelen af vores biler igennem samarbejdspartnere i Tyskland, dvs. vi er bekendt med tidligere ejerforhold, evt. skader og servicehistorik – og dette er punkter, som vi sætter MEGET højt hos os! 

Vi tilbyder altid 6 måneders 100% garanti (medmindre andet aftales).
Vi oplever desværre tit, at rigtig mange andre, der tilbyder den samme form for bilhandel / leasing, som vi tilbyder, ikke giver deres kunder en garanti. Vi kan desuden tilbyde en CarGarantie, der kan dække helt op til 24 måneder mod uforudsete reparationsomkostninger. Kontakt os for at høre nærmere. 

Vi leverer altid bilerne klargjort og gennemgået på vort værksted – evt. arbejde vedrørende ekstra udstyr eller lignende kan efter aftale tilbydes udført!

Hos X-Leasing A/S går vi meget op i at have en dialog med hver enkelt kunde om ønsker og behov, så vi kan finde den bedste og helt rigtige løsning både hvad angår bilmodel, mærke, udstyrspakke og ikke mindst finansieringsmuligheder til netop dig og din situation.

Vi samarbejder med seriøse leasingselskaber med en solid baggrund – således du altid er tryg ved at indgå en leasingaftale hos os.

Alle vores biler under fanen ”Biler på lager” er at se i vort bilhus i Hobro. Vi annoncerer ikke, som så mange andre gør det, med biler, som stadigvæk står hos udenlandske forhandlere.

Tager vi biler i bytte?

Ja – vi tager gerne biler i bytte – både med og uden afgift!